Ben jij die ervaren bank specialist?

Beschik jij over recente ervaring bij een Rabobank en ben jij toe aan nieuwe fase in jouw carriere?

Schrijf je nu in voor een van onze vacatures

Een greep uit onze functies

Assistent Accountmanager Bank

In jouw rol stel je het klantbelang centraal. Het draait voor jou echt om service, kwaliteit , advies, risicobeheer en verkoop van eenvoudige zakelijke bankproducten. Jouw advies sluit je aan  op de behoefte, de kennis en ervaring van de klant. Je signaleert kredietrisico’s en gaat samen met de accountmanager na welke stappen je dient te nemen.  Je weet hierbij gebruik te maken van directe kanalen als internet, telefoon en e-mail.

Financieel Adviseur Particulieren

In jouw rol stel je het klantbelang centraal. Het draait voor jou echt om service, kwaliteit , advies, risicobeheer en het acquireren van nieuwe klanten. Jouw advies sluit je aan  op de behoefte, de kennis en ervaring van de klant. 

Intern Accountmanager

In jouw rol stel je het klantbelang centraal. Het draait voor jou echt om service, kwaliteit , advies, risicobeheer en verkoop van eenvoudige zakelijke bankproducten. Jouw advies sluit je aan  op de behoefte, de kennis en ervaring van de klant. Je signaleert kredietrisico’s en gaat samen met de accountmanager na welke stappen je dient te nemen.

Accountmanager Bijzonder beheer

In deze functie leer je uiteindelijk zakelijke relaties begeleiden met een verhoogd risico en probleemfinancieringen afwikkelen. Vanuit het ondersteunen van de accountmanagers die zakelijke relaties begeleiden krijg je de kans om je te ontwikkelen naar accountmanager.

Adviseur bedrijvendesk

Als adviseur bedrijvendesk sta je de klant telefonisch te woord en kan je op een snelle en effectieve wijze de klantvraag interpreteren. Je inventariseert zowel de huidige als toekomstige klantwensen en -behoeften. 

Financieringsspecialist

Deze specialist houdt zicht bezig met het lokale financieringsbeleid.

Werken voor DEC Detachering betekent?

Werk je als professional in de bancair sector of in verzekeringswereld?

 En heb je de drive om je verder te ontwikkelen? Via DEC Detachering kun je – afhankelijk van je expertise – aan de slag bij onze klanten – banken en verzekeraars.

Omdat wij als bureau gespecialiseerd zijn in de bankensector hebben werven wij uitsluitend mensen met een achtergrond binnen de bankensector of verzekeraars.

Werkervaring en de juiste WFT papieren zijn van belang maar zeker niet altijd een vereiste. Van belang is motivatie, ambitie, een positieve instelling en de wens om het verschil te maken.

Je komt formeel bij ons in dienst. De mogelijkheden zijn enorm. Je groeit in diverse functies en met uiteenlopende opdrachten.

Kortom: bij DEC Detachering Insurance & Banking ontplooi je jezelf.

Vacatures