Bedrijfsadvies

Wij van DEC Nederland ondersteunen bij het versterken en de groei van kleine en grote organisaties. Wij doen dit door onze kennis te delen en samen naar oplossingen te kijken die wellicht nog niet eerder gezien zijn. Hiermee brengen wij rust en stabiliteit in organisaties.

STARTENDE ONDERNEMERS

Steeds meer mensen kiezen voor het ondernemerschap. Mooie ideeën komen tot uiting. Hoe goed je je als ondernemer ook voorbereidt, de praktijk heeft soms negatieve verrassingen in petto. Het ondernemerschap draagt namelijk vele risico’s met zich mee. Veel van deze risico’s kunnen worden verlaagd door een goede risicoanalyse en een doordacht plan.

Startende ondernemers hebben vaak veel kennis van hun vakgebied en/of product. Maar voor goed ondernemerschap is dat niet voldoende. Het is dan ook raadzaam om een goede coach, als DEC Nederland, in de arm te nemen als je voor zichzelf wilt beginnen. DEC Nederland zorgt voor professionaliteit en is een kritisch klankbord. Zo verhoog je als startende ondernemer de kans op succes en groei aanzienlijk!

DEC Nederland begeleidt startende ondernemers bij allerlei aspecten van het ondernemen. Om juist deze groep te coachen hebben wij een coachingstraject ontwikkeld. In dit traject doen we een haalbaarheidsonderzoek, stellen we een ondernemersplan op en begeleiden we starters met het opzetten en voeren van de financiële administratie. Tevens bekijken we of er hulp nodig is bij het opbouwen van een netwerk en het ontwikkelen van commerciële vaardigheden. Ook bieden we assistentie bij het ontwikkelen van een offline en online marketingplan en de implementatie daarvan.

Wil je voor jezelf beginnen? Maak dan eerst eens een afspraak met DEC Nederland en ga meteen goed van start!

GEVESTIGDE ONDERNEMERS

Voor de gevestigde ondernemers biedt DEC Nederland ook diverse oplossingen. Bedrijven kunnen bij ons terecht voor zowel strategische als operationele vraagstukken. Van IT tot juridisch en van financieel tot marketinggerelateerde vraagstukken.